انتشار دومین شماره دوفصلنامه «کلام پژوهی شیعه»

کلام پژوهی شیعه

دومین شماره دوفصلنامه «کلام پژوهی شیعه» با درج 7 مقاله با موضوع کلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین شماره دوفصلنامه «کلام پژوهی شیعه» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

مقالات منتشر شده در این شماره شامل مقالات «نقد و بررسی رجعت از دیدگاه اشعری در مقالات الاسلامیین»، تألیف دکتر احمد بهشتی مهر و خانم طوبی حسین زاده؛ مقاله «خداجویی: چیستی، ضرورت و آثار آن از منظر آیت الله جوادی آملی» نوشته مریم بخشی و دکتر فاطمه شریف فخر؛ مقاله «جاودانگی انسان از منظر امام خمینی (ره) به کوشش دکتر ابراهیم علی‌پور و زینب خاتون شیرین‌کار» هستند.

همچنین مقالات «مبانی خداشناسی استغفار» به قلم دکتر احمد بهشتی مهر و زهرا ملایی جوشانی؛ «نقد و ارزیابی دیدگاه هاینس هالم در مورد خاستگاه نخستین شیعه» تألیف فاطمه قنبری یکتا، «کاوشی پیرامون کتاب تبیین براهین اثبات وجود خدا آیت الله جوادی آملی» نوشته فاطمه الیاسری و «خدمات پژوهشی شماره اول: اصول چکیده نویسی» به نگارش دکتر زهرا دلاوری پاریزی از دیگر مقالات درج شده در این شماره هستند.

اساتید و پژوهشگران می‌توانند مقالات علمی خود را از طریق ایمیل نشریه به نشانی ned@jz.ac.ir ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های نشریه تماس بگیرند.

شماره تماس: ۳۲۱۱۲۳۴۲-۳۲۱۱۲۴۰۰