به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی؛

کتابداران کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تجلیل شدند

تجلیل از کتابداران

کتابداران کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم حقانی تجلیل شدند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی، مراسم تجلیل از کتابداران کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

خانم حقانی در این مراسم، مواردی را به کتابداران یادآور شد و اظهار داشت: تهیه کتاب برای کتابخانه باید به صورت کاملا موضوعی باشد و از تهیه کتاب‌های جنبی و تکراری خودداری شود. به عنوان نمونه این کار با راه اندازی کتابخانه تخصصی مطالعات زن و خانواده آغاز شود که تهیه منابع در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: در حوزه بین‌الملل و تهیه منابع به زبان‌های دیگر لازم و ضروری است.

حقانی توصیه کرد: هر کتابدار باید در یک یا چند موضوع تبحر لازم را داشته باشد تا بتواند به صورت موضوعی مراجعان را راهنمایی کند.

وی پیشنهاد داد: کتاب‌هایی درباره زندگی شهدا به ویژه شهدای مدافع حرم تهیه شود و کتابداران نیز با زندگی این شهدا و خانواده معظم شهدا آشنا شوند.