پیش‌دفاع از رساله علمی «بررسی اجتهاد از دیدگاه علامه حلی، ملاامین استرآبادی و فاضل تونی»

پيش‌دفاع سطح4ااطلاعیه باموضوع فاطمه دهقانی شنبه 21 آبان ساعت12

جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی اجتهاد از دیدگاه علامه حلی، ملاامین استرآبادی و فاضل تونی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته فقه و اصول با موضوع «بررسی اجتهاد از دیدگاه علامه حلی، ملاامین استرآبادی و فاضل تونی» با ارائه خانم فاطمه دهقانی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین نخلی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی نسب، استاد مشاور این رساله علمی هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی فاضل و حجت‌الاسلام والمسلمین خادم الذاکرین، داوری این رساله علمی را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز شنبه 21 آبان، ساعت 12:30 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.