به همت پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

کارگاه آموزشی «‌روش تحقیق کیفی» برگزار می‌شود

رویداد پژوهشگاه پیش

کارگاه آموزشی «‌روش تحقیق کیفی» با حضور استاد شریعت ناصری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی «‌روش تحقیق کیفی» از سلسله کارگاه‌های رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این کارگاه، سرکار خانم زهره شریعت ناصری استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی دو جلسه سه ساعته به تبیین روش تحقیق کیفی می‌پردازد.

حضور ایده پردازان رویداد در این کارگاه الزامی است و پژوهشگاه به شرکت‌کنندگان در این کارگاه گواهی حضور صادر می‌کند.

این کارگاه روزهای سه شنبه و پنجشنبه 17 و 19 آبان ساعت 13 تا 16 در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سالن جلسات طبقه همکف پژوهشگاه برگزار  می‌شود.

علاقه مندان جهت ثبت نام تا تاریخ ۱۷آبان از ساعت ۸ تا ۱۲ با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۶۵۷ تماس بگیرند.