برگزاری کارگاه آموزشی «معرفی روش‌های تحقیق کیفی»

شریعت ناصری

کارگاه آموزشی «معرفی روش‌های تحقیق کیفی» با حضور استاد شریعت ناصری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه آموزشی «معرفی روش‌های تحقیق کیفی» در ششمین و آخرین روز پیش رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

سرکار خانم زهره شریعت ناصری، عضو گروه پژوهشی قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ابتدای این کارگاه آموزشی به معرفی کتاب هایی با موضوع اصول و روش‌های تحقیق و پژوهش پرداخت.

عضو گروه پژوهشی قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه درباره انواع روش‌های تحقیق و جمع‌آوری داده‌ها، عنوان کرد: ابزار جمع آوری داده ها شامل کتابخانه‌ای، مشاهده ای، مصاحبه ای، پرسشنامه ای و غیره است، حال آکه روش‌های تحقیق به صورت کمی، کیفی و ترکیبی است.

شریعت ناصری، تفاوت روش کمی و کیفی و روش‌های تحلیل داده‌ها را بیان کرد و در ادامه با نمایش چند مقاله، شرکت کنندگان را به صورت کاربردی با اصول و روش مقاله نویسی آشنا کرد.