برگزاری کارگاه «ایده‌پردازی پژوهشی جنسیت و علوم قرآن و حدیث»

استاد نفیسی 2

کارگاه «ایده‌پردازی پژوهشی جنسیت و علوم قرآن و حدیث» با حضور استاد نفیسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه «ایده پردازی پژوهشی جنسیت و علوم قرآن و حدیث» در پنجمین روز پیش رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این کارگاه پژوهشی، سرکار خانم شادی نفیسی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران به برخی رویکردهای جدید در مطالعات جنسیت و علوم حدیثی اشاره کرد.

وی، با بیان چند حدیث و روایات، به بررسی تاریخ‌گذاری حدیثی، بررسی سندها، بررسی راویان، حلقه مشترک، تحلیل محتوا و بررسی منابع احتمالی روایات پرداخت و اظهار داشت: تاریخ گذاری حدیث یک روش است که در هر روایتی می توان پیاده کرد

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بیان داشت: در بررسی سندی روایات، حلقه مشترک از صحابی شروع نمی‌شود، بلکه حلقه مشترک از تابعان شروع  می‌شود.

نفیسی در ادامه به بحث استعاره‌های مفهومی و معناشناسی شناختی آن اشاره کرد که یکی از مباحث کلیدی است و می‌تواند در ایده پردازی و مباحث جنسیت و علوم قرآن و حدیث مورد استفاده قرار گیرد.