آغاز چهارمین روز پیش رویداد پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه‌الزهرا(س)

4

چهارمین روز پیش رویداد پژوهشی ۱۴۰۱ پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با برگزاری دو نشست تخصصی و کارگاه ایده پردازی پژوهشی با موضوع «جنسیت و اخلاق اسلامی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین روز پیش رویداد پژوهشی پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز سه شنبه 3 آبان با موضوع «جنسیت و اخلاق اسلامی» در سالن جلسات آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام آغاز شد.

در چهارمین روز پیش رویداد، دو نشست تخصصی و یک کارگاه ایده پردازی پژوهشی برگزار  می‌شود.

نشست تخصصی «جنسیت و اخلاق اسلامی» با سخنرانی سرکار خانم زینب کبیری پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه روز سه شنبه 4 آبان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ در سالن جلسات ساختمان شهید بهشتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار  می‌شود.

دومین نشست تخصصی با موضوع «زن و جنسیت در تاریخ اندیشه اسلامی» است که توسط سرکار خانم ناهید طیبی مدیر دانشنامه زن مسلمان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ارائه می‌شود.

این نشست روز سه شنبه 3 آبان، ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در سالن جلسات ساختمان شهید بهشتی برگزار  می‌شود.

در نوبت عصر، کارگاه «ایده پردازی پژوهشی اخلاق و تربیت» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حسینعلی رحمتی مدیر پژوهشکده اخلاق و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تشکیل  می‌شود.

رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از ۲۶ آذر به مدت یک هفته برگزار خواهد شد و برگزیدگان رقابت ایده پردازی مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

برای شرکت کنندگان در این جلسات،  گواهی حضور صادر  می‌شود.