آغاز سومین روز پیش رویداد پژوهشگاه جامعه‌الزهرا(س) با موضوع «جنسیت و فلسفه و کلام اسلامی»

روز سوم پیش رویداد پژوهشگاه

سومین روز پیش رویداد پژوهشی ۱۴۰۱ پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با برگزاری دو نشست تخصصی و کارگاه ایده پردازی پژوهشی با موضوع «جنسیت و فلسفه و کلام اسلامی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سومین روز پیش رویداد پژوهشی پژوهشگاه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز دوشنبه  2 آبان با موضوع «جنسیت و فلسفه و کلام اسلامی» در سالن جلسات آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام آغاز شد.

در سومین روز پیش رویداد، دو نشست تخصصی و یک کارگاه ایده پردازی پژوهشی برگزار  می‌شود.

نشست تخصصی «جنسیت و فلسفه اسلامی» با سخنرانی سرکار خانم مهدیه سادات مستقیمی روز دوشنبه 2 آبان ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰ در سالن جلسات ساختمان شهید بهشتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار  می‌شود.

دومین نشست تخصصی با موضوع «جنسیت و کلام اسلامی» است که توسط سرکار خانم زینب تاجیک  پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه ارائه  می‌شود.

این نشست روز دوشنبه 2 آبان، ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ در سالن جلسات ساختمان شهید بهشتی برگزار  می‌شود.

کارگاه «ایده پردازی پژوهشی جنسیت و فلسفه و کلام اسلامی» پس از نماز ظهر و عصر با حضور استاد مهدیه سادات مستقیمی تشکیل  می‌شود.

رویداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از ۲۶ آذر به مدت یک هفته برگزار خواهد شد و برگزیدگان رقابت ایده پردازی مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

برای شرکت کنندگان در این جلسات،  گواهی حضور صادر  می‌شود.