دیدار جمعی از کارمندان جامعه‌الزهرا(س) با خانواده شهید شوهانی

دیدار با خانواده شهید شوهانی 1 - Copy

خانم رستمی مدیر مدرسه علمیه فائزات و جمعی از کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با فرزند شهید شوهانی از شهدای دفاع مقدس دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با گرامیداشت هفته دفاع مقدس، جمعی از کارمندان و بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با فرزند شهید جمعه شوهانی دیدار کردند.

در این دیدار، خانم رستمی مدیر مدرسه علمیه فائزات ضمن گرامیداشت یاد و خاطرات شهیدان والامقام بر لزوم آشنایی نسل جدید با سبک زندگی شهدا تأکید کرد.

در ادامه، فرزند شهید شوهانی به بیان زندگی نامه و ویژگی های این شهید والامقام پرداخت و گفت: شهید شوهانی فردی جهادگر، خیر و باغیرت بود و همواره تلاش می کرد مشکلات مردم را رفع کند.

‌وی که در زمان شهادت پدر 8 سال بیشتر سن نداشته است، گفت: در سن 8 سالگی که مدت کوتاهی از شهادت پدر می گذشت، عمل سختی برای من پیش آمد، پدرم را در خواب دیدم که به من گفت نترس من در کنار تو هستم و عمل خوبی خواهی داشت.

شهید جمعه شوهانی در زمان جنگ تحمیلی راننده کامیون بود و کمک های مردمی را به جبهه می برد و از تدارکاتچی‌ها بود.

همسر این شهید بزرگوار 6 ماه قبل دار فانی را وداع گفته و 4 پسر و یک دختر از این زوج به یادگار مانده است.

شهید شوهانی در تاریخ 4 اردیبهشت سال 1362 در جبهه شرهانی به درجه رفیع شهادت نائل آمد، مزار این شهید والامقام در شهر شوش است.