ارائه خدمات مهدکودک برای شرکت کنندگان طرح تثبیت دروس پایه

طرح تثبیت دروس پایه

مهدکودک شکوفه‌های بهار در اطلاعیه از ثبت نام کودکان طلاب سطح دو در زمان برگزاری طرح تثبیت دروس پایه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، مهدکودک شکوفه‌های بهار با توجه به برگزاری طرح تثبیت دروس پایه ویژه طلاب سطح دو در شهریورماه، طی اطلاعیه ای اعلام کرد: «نظر به برگزاری دوره تثبیت و تقویت دروس پایه برای طلاب سطح 2، مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از تاریخ 1 تا 25 شهریور آماده خدمت رسانی به بانوان طلبه است.

طلابی که برای این دوره تمایل به استفاده از مهدکودک را دارند، فقط تا تاریخ 20 مرداد فرصت دارند از طریق سایت مهدکودک به آدرس http://mahd.jz.ac.ir برای شهریور ثبت نام نمایند.

لازم به ذکر است هزینه شهریور برای طلاب ایرانی 175 هزار تومان و برای طلاب غیرایرانی 120 هزار تومان است و مهدکودک از پذیرش کودکان عزیز بدون ثبت نام معذور است».