آغاز ثبت نام چهارمین دوره تربیت مدرس جامعه‌الزهرا‌(س)

چهارمین دوره تربیت مدرس 2

فراخوان ثبت‌نام طلاب ایرانی و غیرایرانی در چهارمین دوره تربیت مدرس جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برای نیمسال اول سال تحصیلی 1402- 1401 آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم زینت مقصودی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به آغاز فراخوان ثبت نام چهارمین دوره تربیت مدرس، عنوان کرد: اداره کل امور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با هدف شناسایی و تربیت طلاب سطوح عالی مستعد تدریس و بکارگیری آنها، ایجاد زمینه مناسب برای اشتغال فارغ التحصیلان ممتاز و موفق و تأمین نیازهای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به اساتید توانمند و فرهیخته، چهارمین دوره تربیت مدرس را برگزار می‌کند.

مدیر کل امور اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: بدیهی است فارغ التحصیلان این دوره صلاحیت‌های علمی و مهارتی لازم را جهت تدریس در سایر مراکز همسو نیز کسب خواهند کرد.

مقصودی با اشاره به اینکه این دوره ویژه فارغ التحصیلان سطوح سه و چهار است، یادآور شد: علاقه‌مندان از تاریخ 10 تا 20 مرداد می‌توانند برای ثبت‌نام در این دوره، به سامانه پذیرش تربیت مدرس به نشانی https://teacher.jz.ac.ir مراجعه کنند.

دفترچه راهنمای ثبت نام چهارمین دوره تربیت مدرس

.