با حضور مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

نشست اساتید همیار تربیتی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

نشست اساتید تربیتی

نشست اساتید همیار تربیتی جامعه‌الزهرا(س) با حضور سرکار خانم برقعی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست اساتید همیار تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره هدایت و ارزیابی تربیتی اداره کل تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این نشست که خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارد، خانم افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت به ارائه نقطه نظرات خود در این حوزه می‌پردازد.

خانم سیده زهرا حسینی مدیر کل تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گزارشی از فعالیت‌های اساتید همیار تربیتی ارائه می‌کند، همچنین جلسه پرسش و پاسخ اساتید تربیتی و مسئولان از دیگر برنامه‌های این نشست است.

این نشست روز شنبه ساعت 9 تا 11 در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.