فراخوان ثبت نام دوره‌های تابستانی اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س)

دوره های تابستانی تبلیغ 2

فراخوان ثبت نام دوره‌های تابستانی اداره کل تبلیغ جامعه‌الزهرا(س) در موضوعات مختلف اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم معصومه بهرامی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به برگزاری دوره های تابستانی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، عنوان کرد: اولين دوره آموزشي تولید محتوا ویژه مبلغان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در سه سطح با رویکرد شکوفایی استعدادها ویژه مبلغان دانش‌آموزی، رویکرد مهارت‌های زندگی ویژه طلاب دوره عمومی و رویکرد قرآن‌محور ویژه طلاب مقطع سطح 3 و 4 برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: دوره آموزشی «مدح و رثا، سخنوری و رسانه» ویژه طلاب خوابگاهی و دبیرستان هدی و دوره «روش بیان احکام و روش پاسخگویی» ویژه اعضای 9 کانون استانی در نظر گرفته شده است.

بهرامی اضافه کرد: «مباحث امامت»، «غدیرشناسی ویژه استان قم وکانون‌های استانی»، «دوره مقدماتی جمعیت»، «کارگاه عفاف و حجاب»، دوره تربیت مربی دختران فاطمی، دوره دانش‌افزایی اساتید تبلیغ، دوره تربیت مبلغ دانش آموزی، دوره تربیت مربی نقد مسیحیت از دیگر دوره‌های پیش‌بینی شده در ایام تابستان است.

وی بیان داشت: مزایای شرکت در دوره اشاره کرد و گفت: زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها (برای طلاب این مرکز)، استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی و فعال شدن پرونده مرکز خدمات برای شرکت‌کنندگان فراهم شده است.

مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه این دوره های از نیمه اول تیر آغاز می‌شود، گفت: علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.