آغاز ثبت نام دوره های عمومی و تخصصی قرآنی و حدیثی

دوره های قرآنی و حدیثی

فراخوان ثبت نام در دوره های عمومی و تخصصی قرآنی و حدیثی جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره قرآن و حدیث اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم آمنه عباسعلی زاده در گفتگو با واحد خبر اعلام کرد: اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف بهره‌مندی از فضای مناسب آموزش فوق‌برنامه در جهت انس بیشتر طلاب و معرفت‌افزایی نسبت به معارف ناب قرآن و عترت در متون معتبر قرآنی و حدیثی، دوره‌های متنوعی را برنامه‌ریزی و در اختیار طلاب علاقه‌مند قرار داده است.

مدیر اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: دوره‌های «عمومی» شامل کارگاه روان‌خوانی، تجوید، ترتیل خوانی، حدیث خوانی اصول کافی، آشنایی با علوم حدیث، معارف نهج البلاغه و معارف صحیفه سجادیه و همچنین دوره های مختلف حفظ قرآن کریم است.

عباسعلی زاده افزود: دوره‌های «تخصصی» شامل مهارت‌های بیان تفسیر قرآن کریم، تربیت مربی حفظ قرآن کریم، تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی ویژه طلاب ساکن قم، تربیت مربی کودک قرآنی، تربیت مروج ‌نهج‌البلاغه و تربیت مروج صحیفه سجادیه است.

وی یادآور شد: دوره های قرآنی حدیثی در ترم تابستان 1401 به دو صورت حضوری و مجازی (برخط) برای بهر‌ه‌مندی عموم طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام برنامه ریزی شده است.

عباسعلی زاده گفت: تشکیل هر دوره‌ منوط به حدنصاب رسیدن ثبت نام کنندگان است که پس از پایان ثبت‌نام به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

مدیر اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام، مهلت ثبت نام را تا 10 تیرماه اعلام کرد و بیان داشت: این دوره‌ها از 15 تیرماه آغاز می‌شوند و ثبت نام تنها از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/ZgxIJRZd امکان پذیر است.

وی اضافه کرد: علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند هر روز ساعت 8  تا 12 با شماره های ۳۲۱۱۲۴۳۶-  ۳۲۱۱۲۰۸۸ -۳۲۱۱۲۵۴۸  تماس حاصل فرمایند.

جهت دریافت جدول دوره های عمومی و تخصصی قرآنی حدیثی این لینک را فعال کنید.