برگزاری مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره هنر آسمانی

جشنواره هنر آسمانی 8

مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره هنر آسمانی روز پنجشنبه 26 خرداد 1401 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره هنر آسمانی با سخنرانی آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

هشتمین جشنواره هنر آسمانی در سال 1400 در دو بخش «هنرهای نمایشی» و «هنرهای تجسّمی» فراخوان اثر کرد و پس از داوری آثار هنری طلاب که به دبیرخانه این جشنواره حوزوی رسید، روز پنجشنبه 26 خرداد با حضور اهالی هنر و طلاب و فضلای حوزه‌های علمیه به کار خود خاتمه خواهد داد.

این مراسم که به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاده بود، بعد از بررسی شرایط موجود و با حضور تعدادی از اهالی هنر و رسانه و مسئولان حوزه با لحاظ نمودن پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در روز پنجشنبه 26 خرداد ساعت 10:30 تا 13 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.