برگزاری مباحثه و مناظره گروه‌های «سرفصل نویسی» رویداد آموزشی جامعه‌الزهرا(س)

مناظره روز دوم 2

مباحثه و مناظره گروه‌های «سرفصل نویسی» رویداد آموزشی جامعه‌الزهرا(س) با حضور بیش از 40 نفر از اساتید و طلاب دوره عالی فقه و اصول در 8 گروه در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی، مباحثه گروه‌های موضوع «سرفصل نویسی» در نخستین رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این رویداد بیش از 40 نفر از اساتید، طلاب دوره عالی فقه و اصول و همچنین دانش آموختگان دوره تربیت تدوینگر متون درسی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند.

اساتید شرکت کننده در این رویداد در 8 گروه با موضوعات مختلف سرفصل نویسی به مباحثه پرداختند.

پس از مباحثه گروهی، مناظره گروه‌ها به صورت دو به دو با حضور شرکت کنندگان و داوران ارزیاب آغاز می‌شود و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدهادی حسینی خراسانی، سرکار خانم زهره رجبیان و سرکار خانم سمیه سادات موسوی به عنوان داوران و ارزیابان به ارزیابی موضوعات ارائه شده توسط گروه‌ها می‌پردازند.

همچنین اساتید شرکت کننده در این رویداد نسبت به عملکرد و کیفیت ارائه گروه‌ها، پیشنهادات و انتقادات خود را ارائه می‌کنند.