از سوی انجمن فقه و اصول معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س)؛

کارگاه فقهی «پدیده‌های اقتصادی مدرن» برگزار می‌شود

کارگاه واکاوی فقهی پدیده های اقتصادی

کارگاه فقهی «پدیده‌های اقتصادی مدرن (رمز ارزها، بیت کوین، بورس، بازاریابی شبکه ای و غیره)» با ارائه حجت‌الاسلام والمسلمین خطیبی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه فقهی «پدیده های اقتصادی مدرن (رمز ارزها، بیت کوین، بورس، بازاریابی شبکه ای و غیره)» از سوی انجمن فقه و اصول معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این کارگاه آموزشی، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی خطیبی، استادیار گروه اقتصاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و مدیر گروه اقتصاد موسسه موضوع شناسی احکام فقهی به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه روزهای یکشنبه ساعت 8 تا 10 به مدت سه هفته به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود و شروع جلسات آن از روز یکشنبه اول خرداد 1401 خواهد بود.

حضور مجازی در این کارگاه از طریق پیوند  http://online.jz.ac.ir/rw09st746skd/ امکان پذیر است.

شرکت کنندگان در کارگاه جهت دریافت گواهی بعد از شرکت در همه جلسات و پایان دوره، نام و نام خانوادگی و کد ملی خود را به شناسه کاربری @Saniyi1401 ارسال کنند.