برگزاری همایش ایران جوان در جامعه الزهرا (س)

ایران جوان1

همایش ایران جوان با تقدیر از فعالین حوزه جمعیت روز یکشنبه اول خردادماه از ساعت 8:30 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قم همایش ایران جوان را برگزار می‌کند.

این همایش باهدف ارائه محتوای آموزشی عملی و اقناعی ، تربیت کنشگر فعال در حوزه جمعیت و خانواده، هم‌افزایی فعالین حوزه جمعیت و خانواده و تقدیر از فعالین حوزه جمعیت روز یکشنبه اول خردادماه از ساعت 8:30 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این همایش دکتر بانکی پور، نماینده مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ولدی، فعال و پژوهشگر حوزه جمعیت و حجت‌الاسلام‌والمسلمین وافی، فعال و کنشگر حوزه جمعیت به سخنرانی خواهند پرداخت.

مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام با شرکت در این همایش می‌توانند از مزایایی چون  استفاده از بسته آموزش همایش، مجوز شرکت در دوره آموزشی تکمیلی، دریافت گواهی شرکت در دوره مقدماتی و تکمیلی و دعوت به همکاری با گروه‌های تبلیغی فعال در حوزه جمعیت و خانواده بهره‌مند شوند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام به سامانه شمیم، منوی بخش کاربری مراجعه نمایند.