برگزاری محفل علمی «اهمیت فرزندآوری، چالش‌ها و فرصت‌ها»

محفل علمی اهمیت فرزندآوری

محفل علمی «اهمیت فرزندآوری، چالش‌ها و فرصت‌ها» با سخنرانی مدیر کل امور تربیتی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، محفل علمی «اهمیت فرزندآوری، چالش‌ها و فرصت‌ها» از سوی انجمن تعلیم و تربیت اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری اداره کل امور تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این برنامه که به مناسبت هفته ملی جمعیت که از 24 تا 30 اردیبهشت در نظر گرفته شده است، خانم سیده زهرا حسینی، مدیرکل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این محفل روز دوشنبه 26 اردیبهشت ساعت 8:30 تا 10 به صورت حضوری در سالن جلسات طبقه سوم معاونت پژوهش جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این نشست شرکت کنند.