آغاز ثبت نام پیش دبستانی پسرانه شکوفه‌های بهار سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱

ثبت نام آمادگی پسرانه

‌ ثبت نام پیش دبستانی پسرانه شکوفه‌های بهار سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، نظر به آغاز پیش ثبت نام سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱، پیش دبستانی پسرانه شکوفه‌های بهار وابسته به جامعه الزهرا علیهاالسلام، جهت تأمین رفاه حال همشهریان محترم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، با ظرفیت محدود جهت برگزاری دوره پیش دبستانی پسران متولد نیمه اول ۹۵ و نیمه دوم ۹۶  اقدام می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت نام حضوری و مجازی با تخفیف ویژه اقدام کنند.

آمادگی مجازی شکوفه‌های بهار مفتخر است همانند سه سال گذشته، خدمات آموزشی، فرهنگی، تربیتی و مهارتی خود را در اختیار خانواده‌های سراسر کشور قرار دهد.

با توجه به وجود زیرساخت فناوری مناسب در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، آمادگی مجازی نیز با رویکرد اسلامی و بر پایه آموزه‌های دینی و تربیتی برگزار می‌شود.

خانواده‌های محترم می‌توانند جهت ثبت نام، مشخصات فرزند خود را در پیام رسان ایتا به شماره همراه ۰۹۳۷۱۴۰۴۸۱۰ ارسال کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۲، شماره تلفن‌های ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۹۹ و ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۱۹ آماده  پاسخگویی هستند.