پشتیبانی و پاسخگویی به مشکلات داوطلبان در زمان آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س)

آزمون ورودی -پشتیبانی داوطلبان

شیوه پشتیبانی و پاسخگویی به مشکلات داوطلبان در زمان آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، شیوه پشتیبانی و پاسخگویی به مشکلات داوطلبان در زمان آزمون آزمایشی و آزمون اصلی از سوی اداره کل سنجش و پذیرش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

با توجه به احتمال بروز ابهامات و اشکالات محتوایی و فنی در حین برگزاری آزمون برای برخی داوطلبان، امکان تماس با سنجش و پذیرش به دو روش ذیل فراهم شده است:

تماس تلفنی با شماره 31768 برای ساکنان شهرهای دیگر غیر از قم با پیش شماره (025 داخلی 3).

توجه: این شماره فقط در بازه برگزاری آزمون در روزهای دوشنبه، 19 (از ساعت 15 تا پایان آزمون) و 23 ارديبهشت 1401 (از یک ساعت قبل از آزمون تا پایان آزمون) برای پاسخگویی پیش بینی شده است و در سایر اوقات، پاسخگویی طبق روال سابق صورت می‌گیرد.

همچنین امکان استفاده از چت با کلیک بر روی آیکن که در قسمت راست و پایین صفحه آزمون قرار دارد، فراهم شده است.