جلسه دفاع از رساله علمی «بررسی نسبت حق سلطنت زن بر بدن بعد از ازدواج نسبت به حقوق زوجه از منظر فقه»

جلسه دفاعیه رساله علمی پنجشنبه 8 اردیبهشت

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی نسبت حق سلطنت زن بر بدن بعد از ازدواج نسبت به حقوق زوجه از منظر فقه» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته فقه و اصول با موضوع «بررسی نسبت حق سلطنت زن بر بدن بعد از ازدواج نسبت به حقوق زوجه از منظر فقه» با ارائه خانم زهرا راد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدصادق روشن دل اخوان، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین ملک زاده، استاد مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیدری و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی علوی قزوینی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز پنجشنبه 8 اردیبهشت، ساعت 10 به صورت حضوری در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.