تغییر زمان برگزاری پیش دفاع از رساله علمی «واکاوی ازدواج‌های علویان با مخالفان تا پایان عصر اموی»

جلسه دفاعیه ابوالحسنی

جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «واکاوی ازدواج‌های علویان با مخالفان تا پایان عصر اموی، زمینه‌ها-پیامدها» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته تاریخ اسلام با موضوع «واکاوی ازدواج‌های علویان با مخالفان تا پایان عصر اموی، زمینه‌ها- پیامدها» با ارائه خانم اعظم ابوالحسنی عراقی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا مطهری، استاد راهنما و سرکار خانم ناهید طیبی، استاد مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد یاوری سرتختی و حجت‌الاسلام والمسلمین حسین قاضی خانی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

زمان برگزاری این جلسه که به صورت حضوری است، به روز دوشنبه 23 فروردین، ساعت 16 در سالن جلسات ساختمان اداری آقایان تغییر یافته است.