دفاع از رساله علمی «بررسی تطبیقی تفاوت‌های روحی در زن و مرد از نگاه قرآن و روان‌شناسی»

جلسه دفاعیه رساله علمی سه شنبه 24 اسفند

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی تطبیقی تفاوت‌های روحی در زن و مرد از نگاه قرآن و روان‌شناسی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته معارف قرآن با موضوع «بررسی تطبیقی تفاوت‌های روحی در زن و مرد از نگاه قرآن و روان‌شناسی» با ارائه خانم نیر زکی دیزجی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن آخوندی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر اخوی، استاد مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین ولی الله هاشم پور و حجت‌الاسلام والمسلمین صالح قنادی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

این جلسه روز سه شنبه 24 اسفند، ساعت 16 به صورت حضوری در سالن جلسات ساختمان اداری آقایان برگزار می‌شود.