سومین مرحله آزمون‌های سالانه تثبیت جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

آزمون تثبیت قرآن کریم

سومین مرحله آزمون‌های پنج‌مرحله‌ای سالانه تثبیت جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم آمنه عباسعلی زاده در گفتگو با واحد خبر از برگزاری مرحله سوم سلسله آزمون‌های پنج‌مرحله‌ای تثبیت ویژه حافظان قرآن کریم جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خبر داد و گفت: مرحله سوم آزمون های سالانه تثبیت قرآن کریم، پنجشنبه هفته جاری 19 اسفند با حضور ثبت نام کنندگان می‌شود.

رئیس اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یادآور شد: اداره قرآن و حدیث طبق روال هر سال، مسابقات تثبیت ویژه حافظان قرآن کریم را با هدف ارتقای کیفیت حفظ حافظان قرآن کریم جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در پنج مرحله از دی ماه 1400 تا اردیبهشت ماه سال 1401 به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می‌کند.

عباسعلی زاده بیان داشت: حافظان یک جزء تا کل قرآن کریم با شرکت در این مسابقات طبق آیین نامه اجرایی پیوست شده، از هدایای مادی و معنوی طرح بهره‌مند شوند.

جهت دریافت آیین‌نامه و تاریخ مسابقات تثبیت این پیوند را فعال کنید.

جهت ثبت نام در آزمون‌های سالانه تثبیت ۱۴۰۰ این پیوند را فعال کنید.