آیین رونمایی از متون آموزشی جامعه الزهرا(س) برگزار شد

آیین رونمایی از متون درسی (11)

10 کتاب آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که به همت دفتر تهیه و تدوین متون درسی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تألیف و تدوین شده است، رونمایی شدند.

به گزارش روابط عمومی، آیین رونمایی از متون درسی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم سیده زهره  برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی دبیر شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران و جمعی از معاونان، مدیران و مسئولان حوزه های علمیه در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

این آثار از جدیدترین آثار دفتر تهیه و تدوین متون درسی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است که رونمایی شدند.

این مراسم با حضور مسئولانی از مرکز مدیریت حوزه های علمیه، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، مؤسسه آموزشی عالی حوزوی معصومیه، دانشکده معارف اسلامی هدی و اعضای هئیت امنا، مدیر و معاونان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از طریق فضای مجازی و به صورت کاملا محدود با رعایت پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شد.

در این مراسم خانم ها برقعی و حقانی مدیر و معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام والمسلمین رضا حبیبی رئیس دفتر تهیه و تدوین متون درسی، حجت‌الاسلام والمسلمین داود فائزی نسب نماینده گروه آموزشی تدوین متون درسی به ایراد سخن پرداختند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این مراسم با اعطای لوح سپاس از تلاش‌ها و خدمات حجت‌الاسلام والمسلمین حبیبی در دفتر تهیه و تدوین متون درسی تجلیل کرد.

در پایان نیز 10 کتاب تدوین شده با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سرپرست دبیرخانه شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و سرکار خانم حقانی معاون پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی رونمایی شد.