از سوی انتشارات جامعه‌الزهرا(س)؛

کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» منتشر شد

photo_2022-02-03_11-46-01

کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» نوشته محمدجواد یاوری سرتختی از سوی انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها» تألیف محمد جواد یاوری سرتختی از سوی انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چاپ و منتشر شد.

این کتاب آموزشی توسط سرکار خانم مریم مشایخی، دانش آموخته دوره تدوینگر متون درسی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در 15 درس و در 239 صفحه تدوین شده است.

علاقه‌مندان جهت تهیۀ این کتاب می‌توانند به فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، جنب حسینیۀ امام خمینی رحمة‌الله‌علیه مراجعه کنند.

همچنین کتاب های انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از طریق سامانه فروشگاه کتاب به نشانی https://eshop.jz.ac.ir قابل عرضه است.