برگزاری نشست «قاعده قرآنی حریم حمی و کاربردهای آن در مسائل فرهنگی، اجتماعی، تربیتی و سیاسی»

نشست علمی پژوهش

نشست علمی پژوهشی «قاعده قرآنی حریم حمی و کاربردهای آن در مسائل فرهنگی، اجتماعی، تربیتی و سیاسی» به صورت مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «قاعده قرآنی حریم حمی و کاربردهای آن در مسائل فرهنگی، اجتماعی، تربیتی و سیاسی» از سوی انجمن علمی پژوهشی تفسیر معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با مشارکت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار می‌شود.

این نشست با رویکرد یافتن موضوعات جدید برای امور پژوهشی است و حجت‌الاسلام والمسلمین سعید داودی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به تبیین آن می‌پردازد.

این نشست روز سه شنبه و چهارشنبه 12 و 13 بهمن ساعت 16 تا 17 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت حضور در این نشست می‌توانند به پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy مراجعه کنند.

مدرسه علمیه مؤمنات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان زنجان، مدرسه علمیه عالی تخصصی حضرت عبدالعظیم علیه السلام و حوزه علمیه الزهرا سلام‌الله‌علیها کاشان در این نشست همکاری دارند.