برگزاری نشست پژوهشی «تحلیل رفتار همسری حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) با محوریت خانواده»

نشست علمی تحلیل رفتاری همسری حضرت علی

نشست علمی پژوهشی«تحلیل رفتار همسری حضرت علی علیه‌السلام و حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با محوریت خانواده» با سخنرانی سرکار خانم محبوبه زمانی به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی«تحلیل رفتار همسری حضرت علی علیه‌السلام و حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با محوریت خانواده» از سوی انجمن علمی پژوهشی مطالعات زن ‌خانواده معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می‌شود.

در این نشست، سرکار خانم محبوبه زمانی استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سخنرانی می‌پردازد.

این نشست روز دوشنبه 4 بهمن ساعت 10:30 تا 12 به صورت حضوری در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود، همچنین امکان حضور مجازی در این نشست از طریق پیوند https://b2n.ir/m61226 فراهم شده است.