نشست علمی پژوهشی «بررسی حدیث و خطبه غدیر» برگزار می‌شود

نشست بررسی حدیث غدیر

نشست علمی پژوهشی «بررسی حدیث و خطبه غدیر» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاجی ابوالقاسم دولابی، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر روستائی و سرکار خانم فرزانه حکیم زاده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «بررسی حدیث و خطبه غدیر» از سوی انجمن علمی پژوهشی تاریخ و با همکاری گروه علمی پژوهشی تاریخ پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد حاجی ابوالقاسم دولابی، حجت‌الاسلام والمسلمین اکبر روستائی و سرکار خانم فرزانه حکیم زاده به سخنرانی می پردازند.

این نشست روز دوشنبه 4 بهمن ساعت 8 تا 10 به صورت حضوری با تعداد محدود در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این نشست، نام و نام خانوادگی و رشته تحصیلی خود را به شناسه کاربری ایتا @Saniyi1400 ارسال کنند و یا با شماره 32112484 تماس بگیرند.