در آستانه عید سعید غدیر صورت گرفت:

برگزاری جشن‌های ولایت در جامعه‌الزهرا(س)

عید غدیر

جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در آستانه عید سعید غدیر خم سراسر جشن و سرور شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، در آستانه عید سعید غدیر خم، دهه ولایت و امامت بخش‌های مختلف جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها اقدام به برگزاری مراسم جشن کردند.

به همت معاونت فرهنگی تبلیغی مراسم جشن با عناوین"جشن عید سعید غدیر"،  ویژه اساتید و کارمندان و" جشن ولایت"، ویژه بانوان طلبه و مراجعه کنندگان مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری برگزار شد.

جشن عید سعید غدیر با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین عبدالهادی مسعودی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد و پس از آن، شرکت کنندگان مهمان سفره کریمانه اهل بیت علیهم‌السلام بودند.

جشن ولایت در مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری

جشن ولایت نیز از سوی اداره کل امور فرهنگی و با هماری مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری برگزار شد.

در این مراسم، پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، سرکار خانم شاه وردی مبلغ جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین مسئله ولایت و بیان فضائل و مناقب امیر المومنین علی علیه‌السلام پرداخت و پس از آن سرکار خانم بیشگر مداح اهل بیت علیهم‌السلام به مدیحه سرایی پرداخت.

جشن غدیر در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی

در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی نیز جشن عید غدیر  با حضور اساتید، طلاب و کارمندان این مرکز با مدیحه‌سرایی  یکی از مداحان به همراه بیان سخنانی در فضیلت وجایگاه غدیر برگزارشد.

بانوان طلبه غیرایرانی به صورت خودجوش برای عید سعید غدیر، کیک و شیرینی تدارک دیده بودند.