برگزاری نشست علمی پژوهشی «‌آرایش‌های نوظهور «کاشت ناخن»»

نشست علمی آرایش های نوظهور کاشت ناخن

نشست علمی پژوهشی «‌آرایش‌های نوظهور؛ کاشت ناخن» با حضور کارشناس پاسخگوی فقه جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «‌آرایش‌های نوظهور؛ کاشت ناخن»» از سوی انجمن علمی پژوهشی معاونت پژوهش و با همکاری اداره پاسخ به سؤالات جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این نشست، خانم اکرم تفتی، کارشناس پاسخگوی فقه اداره پاسخ به سؤالات دینی جامعه الزهرا علیهاالسلام و طلبه سطح چهار فقه خانواده به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این  نشست روز دوشنبه  16 فروردین ساعت 10تا 12 به صورت حضوری با تعداد محدود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مجازی برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت حضور در این نشست می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ اقدام کنند.