جلسه پیش‌دفاع از رساله علمی «تحلیل رفتارهای پیامبر اکرم(ص) با افراد و اقوام از منظر قرآن کریم و حدیث»

پيش‌دفاع سطح4ااطلاعیه باموضوع تحلیل رفتارهای پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله و سلم با افراد و اقوام از منظر قرآن کریم و حدیث دو شنبه 17اسفند ساعت 15

جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «تحلیل رفتارهای پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با افراد و اقوام از منظر قرآن کریم و حدیث» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته اسلام شناسی با موضوع «تحلیل رفتارهای پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با افراد و اقوام از منظر قرآن کریم و حدیث» با ارائه خانم لیلا ملایی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صالح قنادی، استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی، مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حسن صادقی و حجت‌الاسلام والمسلمین ولی الله هاشم پور، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز دوشنبه 18 اسفند ساعت 15:20 در در اتاق جلسات ساختمان اداری آقایان برگزار می‌شود.