ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا(س)؛

کارگاه آنلاین «آموزش word با رویکرد مقاله و پایان نامه» برگزار می‌شود

کارگاه آنلاین ورد1

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری کارگاه آنلاین «آموزش word با رویکرد مقاله و پایان نامه» ویژه طلاب غیرحضوری و مجازی خبر داد.

به گزارش روابط ‌عمومی، خانم صدیقه حاجی‌پور در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نظر به نیازمندی طلاب به آشنایی با شیوه تهیه مقالات و پایان نامه، پس از برگزاری موفق کارگاه آنلاین «آموزش طریقه جستجو و آشنایی با پایگاه های استناد دهی و کتابخانه‌های دیجیتال» با حضور استاد خانم چیت ساز، در ادامه با هماهنگی‌های انجام شده، کارگاه آنلاین «آموزش word با رویکرد مقاله و پایان نامه» برگزار می‌شود.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: خانم زهره نجف زاده به ارائه مباحث این کارگاه می‌پردازد.

حاجی پور افزود: این کارگاه روز پنجشنبه 16 بهمن، ساعت 9 تا 11 صبح برگزار می شود.

وی بیان داشت: علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://online1.jz.ac.ir:443/r1bhyu0ytwq/ در این کارگاه شرکت کنند.