به همت اداره قرآن و حدیث جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود؛

دوره جدید طرح مطالعاتی «حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی»

دوره غیرحضوری حدیث خوانی اصول افی

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به برگزاری نخستین مرحله دوره جدید طرح مطالعاتی «حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی»، گفت: این دوره حدیث خوانی در 11 مرحله ویژه بانوان طلبه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی درگفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: طرح مطالعاتی «حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی» برای دومین بار در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام ادامه داد: هدف از برگزاری این دوره حدیث‌خوانی که به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، آشناسازی و تعمق‌دهی بانوان طلبه با متون حدیثی و ایجاد انس و الفت با کلام ائمه اطهار علیهم‌السلام و به ویژه غربت‌زدایی از متون گرانبهای حدیثی و ارتقای سطح معرفتی و تربیتی طلاب گرانقدر است.

حسینی با بیان اینکه ضرورت حدیث خوانی برای تمام کارشناسان علوم اسلامی بسیار روشن است، گفت: طلبه شیعه ما اگر بخواهد کارشناس و متخصص موفقی در ترسیم اندیشه اسلام ناب باشد، لازم است به بازخوانی کتب گرانسنگ حدیثی و روایی شیعه به ویژه کتاب اصول کافی بپردازد.

وی تصریح کرد: شایسته است حوزه‌های علمیه طبق سیره و سنت دیرینه حوزوی و علمای بزرگی چون شیخ مفید رحمه‌الله‌علیه، بخشی از زمان زنده و متون اصلی را- نه به‌عنوان دروس جنبی و زمان غیررسمی – برای حدیث خوانی و قرائت حدیث بگذارند.

مدیراداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام در ادامه اظهار داشت: دومین دوره مطالعاتی «حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی» دوره در 11 مرحله برگزار می‌شود و نخستین مرحله این دوره به جلد چهارم، کتاب «العشره» اختصاص یافته است.

حسینی بیان داشت: بانوان طلبه‌ای که در تمام مراحل شرکت کنند و حد نصاب نمره هر مرحله را دریافت کنند، گواهی پایان دوره تقدیم خواهد شد.

وی یادآور شد: بانوان طلبه می‌توانند فایل سؤالات هر مرحله را از سایت و کانال‌های جامعه الزهرا علیهاالسلام دریافت و  پاسخنامه‌های خود را  به پست الکترونیک ذکر شده در دفترچه به نشانی hadith@jz.ac.ir ارسال کنند.

مدیراداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام در پایان عنوان کرد: آخرین مهلت تحویل پاسخنامه مرحله اول این دوره تا 30 بهمن سال جاری خواهد شد.

دانلود متن عربی و ترجمه کتاب العشره اصول کافی

جهت دریافت سوالات مرحله اول اصول کافی این پیوند را فعال کنید.