برگزاری نخستین نشست نمایندگان تربیتی سرویس‌های نقلیه با حضور معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س)

نشست نمایندگان تربیتی

نخستین نشست تربیتی اخلاقی نمایندگان تربیتی سرویس های نقلیه با حضور حجت الاسلام والمسلمین آ شهیدی معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روزسه شنبه درگفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: درادامه طرح برنامه های مربوط به نمایندگان تربیتی سرویس های نقلیه، نخستین نشست تربیتی اخلاقی ویژه این نمایندگان تربیتی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین شهیدی معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) روز دوشنبه، 21 اسفند ماه بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: نمایندگان تربیتی از بیانات ارزشمند و راهبردی معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در راستای اهتمام به این امر مهم توسط این طلاب و فرهنگ‌سازی امر به معروف و نهی از منکر بهره‌مند شدند.

طباطبایی تصریح کرد: در آینده نشست ها و دوره‌های متفاوت و ویژه‌ای برای نمایندگان تربیتی برگزار می‌شود.

درپایان برنامه، کتاب «بزرگترین فریضه» تألیف حضرت آیت الله مصباح یزدی جهت شرکت در مسابقه و نیز هدایایی جهت تجلیل از نمایندگان تربیتی اهدا شد.