اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

سوگواره «اشک یاس» ویژه اساتید و مبلغان جامعه‌الزهرا(س)

گردهمایی سوگواره اشک یاس

نخستین گردهمایی اساتید و مبلغان جامعه الزهرا(س) با عنوان سوگواره «اشک یاس» از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم معصومه بهرامی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: نخستین گردهمایی اساتید و مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع سوگواره «اشک یاس» از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل تبلیغ و ارتباطات معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: در این برنامه ضمن بهره‌مندی از سخنان ارزشمند حجت‌الاسلام‌والمسلمین ماندگاری، برنامه‌های اداره مبلغان و اداره تبلیغ نوین و نحوه ثبت اطلاعات در سامانه شمیم تبیین می‌شود.

بهرامی اضافه کرد: همچنین به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام‌الله‌علیها، روز تکریم مادران و همسران شهدا، برخی مبلغان فعال خانواده شهدا مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

وی یادآور شد: این مراسم روز پنجشنبه 9 بهمن ساعت 9 تا 11 در سالن بیداری اسلامی برگزار می‌شود.