از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)؛

کرسی ترویجی «تحلیل فقهی قانون سقط درمانی» برگزار می‌شود

کرسی ترویجی سقط درمانی

کرسی ترویجی «تحلیل فقهی قانون سقط درمانی» با ارائه خانم افتخار یوسفی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی و دومین کرسی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «تحلیل فقهی قانون سقط درمانی» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، خانم افتخار یوسفی، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام با ارائه بحث می‌پردازد و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد هادی فاضل و خانم زهره رجبیان به عنوان ناقد حضور دارند، همچنین خانم مریم زارع به عنوان دبیر علمی این جلسه است.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه اول بهمن ساعت 10 تا 12 با حضور تعداد محدود پژوهشگران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این جلسه به صورت برخط فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در نشست حضور پیدا کنند.