دفاع از پایان‌نامه «نماز قضای والدین بر پسر بزرگ از منظر صاحب جواهر، محقق حکیم و محقق خویی»

اطلاعیه دفاع با موضوع نماز قضای والدین بر پسر بزگ ازمنظر صاحب جواهر محقق حکیم ومحقق خویی سه شنبه 23دی ساعت11

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «نماز قضای والدین بر پسر بزرگ از منظر صاحب جواهر، محقق حکیم و محقق خویی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه فقه و اصول با موضوع «نماز قضای والدین بر پسر بزرگ از منظر صاحب جواهر، محقق حکیم و محقق خویی» با ارائه خانم سیده زهرا هاشمی برگزار می‌شود.

سرکار خانم فاطمه رامشک، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و سرکار خانم زهرا عزیزاللهی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز سه شنبه 23 دی ساعت 11 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.