اعلام منابع آزمون ورودی جامعه الزهرا(س) در سال تحصیلی 1401-1400

آزمون ورودی جامعه 2

حجت‌الاسلام والمسلمین عمرانی فر با اشاره به اعلام ضوابط و شرایط ثبت نام آزمون ورودی جامعه‌الزهرا (س) در تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، گفت: ثبت نام داوطلبان برای آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام از 19 دی آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین اباذر عمرانی فر در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به علام ضوابط و شرایط ثبت نام جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 1401-1400 از سوی معاونت آموزشی تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی، اظهار داشت: زمان ثبت نام داوطلبان برای آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام از 19 دی آغاز می‌شود.

رئیس اداره سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: با توجه به شرایط پیش آمده، آزمون ورودی داوطلبان سطح دو، سه و بازپذیری به صورت مجازی و آزمون ورودی سطح چهار به صورت حضوری و متمرکز در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین عمرانی فر یادآور شد: پیش از فراخوان ثبت نام داوطلبان، منابع آزمون ورودی و ضوابط و شرایط ثبت نام در همه سطوح تحصیلی در اختیار علاقه مندان قرار می‌گیرد که توصیه می‌شود دفترچه راهنما را به طور کامل مطالعه کنند.

وی تصریح کرد: آزمون ورودی همه مقاطع تحصیلی جامعه الزهرا علیهاالسلام در تاریخ 31 اردیبهشت 1400 برگزار و نتایج آزمون اواخر خرداد اعلام خواهد شد.

رئیس اداره سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: علاقه مندان جهت اطلاع از جزئیات ثبت نام و منابع آزمون و مطالعه دفترچه های راهنما به سامانه پذیرش سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی http://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.