پذیرش بدون آزمون رشته «مدیریت آموزشی» ویژه اساتید و مدیران حوزه‌های علمیه

رشته مدیریت آموزشی

اطلاعیه پذیرش بدون آزمون رشته «مدیریت آموزشی» ویژه مدیران و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه‌های علمیه خواهران اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، پذیرش بدون آزمون رشته «مدیریت آموزشی» ویژه مدیران، معاونان و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه از سوی معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

معاونت آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 در رشته «مدیریت آموزشی» طلبه می پذیرد.

پذیرش این رشته تحصیلی بدون آزمون و بر اساس مدرک تحصیلی و معدل متقاضیان است.

علاقه مندان برای اطلاع از سایر شرایط اختصاصی ثبت نام در این دوره، نحوه ثبت نام، منابع مصاحبه و جزئیات رشته مدیریت آموزشی می‌توانید به دفترچه راهنمای ثبت نام مراجعه کنند.

مهلت ثبت نام تا روز دوشنبه 8 دی است و داوطلبان دارای شرایط می‌توانند با خرید کارت ثبت نام، در بازه زمانی مذکور در این دوره ثبت نام نمایند.

معرفی رشته مدیریت آموزشی ویژه معاونان، مدیران و اساتید حوزه های علمیه خواهران

جهت مشاهده دفترچه راهنمای ثبت نام، خرید کارت ثبت نام و سامانه ثبت نام این پیوند را فعال کنید.