انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا و دانشگاه باقرالعلوم

تفاهم نامه همکاری

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام به منظور هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دو مجموعه منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام منعقد شد.

این تفاهم‌نامه به منظور هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی طرفین، توسعه تعامل و همکاری‌های مشترک علمی پژوهشی و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و امکانات دو مجموعه تدوین شده است.

این تفاهم‌نامه فی ما بین دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام به نمایندگی حجت‌الاسلام و المسلمین شمس‌الله مریجی، رییس دانشگاه باقرالعلوم علیه‌السلام و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نمایندگی حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منعقد شد.

به موجب این تفاهم‌نامه و به منظور اجرای بهینه تعهدات، کمیته مشترکی از نمایندگان طرفین تشکیل شده تا پس از تصمیم‌گیری در خصوص اجرایی شدن هر یک از بندها و برنامه‌ها، اقدامات لازم برای اجرای مفاد تفاهم‌نامه به مرحله اجرا درآید.

این تفاهم نامه که تا زمان انصراف یکی از طرفین معتبر خواهد بود، در 3 ماده و 14 بند تدوین و تصویب شده است.