جلسه دفاع از رساله علمی «میدان معنایی رحمت در قرآن کریم»

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع میدان معنایی رحمت در قرآن کریم سه شنبه25آذر99ساعت 10

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «میدان معنایی رحمت در قرآن کریم» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، رساله علمی سطح چهار رشته معارف قرآن با موضوع «میدان معنایی رحمت در قرآن کریم» در جامعه الزهرا علیهاالسلام دفاع می‌شود.

سرکار خانم مریم شمخانی، ارائه دهنده این رساله علمی است، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید حیدری فر به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله موحدی محب به عنوان استاد مشاور این رساله علمی هستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رکعی و حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل داراب کلایی، داوری این رساله را به عهده دارند.

این جلسه، روز سه‌شنبه 25 آذر ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.