معرفی اعضای جدید هیأت امنای جامعه الزهرا(س)

اعضای هیأت امنای جامعه الزهرا

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان و سرکار خانم مقصودی به عنوان اعضای جدید هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی رئیس هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام در جلسه اخیر هیأت امنای این مؤسسه علمی حوزوی، حکم انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد زارعان و سرکار خانم زینت مقصودی به عنوان اعضای جدید هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام را به ایشان اعطا کرد.

این اعضا چندی پیش از سوی هیأت امنا به شواری سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران پیشنهاد شدند که مورد تأیید شورا و در نهایت تأیید رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی قرار گرفتند.

گفتنی است؛ در سال ۱۳۸۰ و در پی استعفای هیأت مؤسس جامعه الزهرا علیهاالسلام، رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله‌العالی در حکمی ساختار هیات امنایی را برای جامعه الزهرا علیهاالسلام لحاظ کردند.

در سال ۱۳۹۷ و پس از پایان دوره پنج ساله هیأت امنا، حجج اسلام والمسلمین آقایان سید حسن ربانی (رئیس)، علیرضا امینی (نایب رئیس)، سیدمحمود مدنی(مدیر جامعه الزهرا علیها السلام به عنوان عضو حقوقی)، عبدالکریم بهجت‌پور (مدیر حوزه علمیه خواهران به عنوان عضو حقوقی)، حسین رحیمیان موحد، احمد دیانی و محمدحسن مهدوی مهر و سركار خانم‌ها مرضیه معینی، فریده داوودی و مهرناز بهشتی و زهره برقعی به عنوان اعضای جدید هیأت امنای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزیده شدند.

در اساسنامه جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام که به تایید رهبر معظم انقلاب رسید و سال گذشته ابلاغ شد، عضویت حقوقی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران در هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام حذف شد.

همچنین متأسفانه سرکار خانم داوودی در تاریخ 29 اسفند سال 98 و سرکار خانم بهشتی در تاریخ 4 مهر 99 دعوت حق را لبیک گفتند.