اطلاعیه تعطیلی یک هفته ای جامعه الزهرا در پی تشدیدبیماری کرونا

اطلاعیه+تعطیلی

با توجه به تشدید بیماری کرونا در استان قم و تصمیم ستاد مدیریت بحران، همه بخش های جامعه الزهرا علیهاالسلام هفته آینده تعطیل خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی، در پی تصمیم ستاد مدیریت بحران کرونا و موافقت مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام همه بخش های این موسسه علمی آموزشی از روز شنبه تا پنجشنبه، 8 تا 13 آذرماه تعطیل خواهد بود.

بر اساس این ابلاغیه، مدیران ارشد بخش هایی که حضور کارکنانشان برای ساماندهی به برخی امور خاص و تعطیل ناپذیر، ضروری است؛ می بایست ضمن هماهنگی و برنامه ریزی مناسب، نسبت به شیفت بندی حضور کارکنان اقدام کنند.

همچنین رفت و آمد به مجموعه در این هفته صرفا در موارد ضروری و پس از هماهنگی مدیر ارشد و اداره کل صیانت امکان پذیر خواهد بود.

در صورت استمرار یا تغییر شرایط، تصمیمات جدید از طریق پایگاه اطلاع رسانی و کانال های رسمی جامعه الزهرا علیهاالسلام اطلاع رسانی می شود.