افتتاح مرکز مشاوره الزهرا در شهرک مهدیه

مرکز مشاوره

شعبه مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام در شهرک مهدیه برای ارائه خدمات مشاوره ای و روانشناختی به بانوان راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی، براساس توافق مدیران جامعه الزهرا علیهاالسلام و شهرک مهدیه، مرکز مشاوره الزهراء علیهاالسلام جهت ارایه خدمات مشاوره ای و تخصصی با حضور خواهران متخصص مشاور در این شهرک افتتاح می شود.

مشاوره اخلاقی و اعتقادی، مشاوره تحصیلی و آموزشی، مشاوره خانوادگی و ازدواج، مشاوره کودک و نوجوان، مشاوره روانشناختی و برگزاری کارگاه ها و دوره های مشاوره ای و روانشناختی ویژه بانوان از برنامه های مرکز مشاوره الزهرا وابسته به جامعه الزهرا علیهالسلام است.

گفتنی است، مرکز مشاوره الزهرا علیهالسلام روز شنبه 8 آذرماه ساعت 9:30 صبح با حضور حجت الاسلام والمسلمین مدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و شماری از مدیران و مسئولان این موسسه علمی و شهرک مهدیه با رعایت پروتکل های بهداشتی راه اندازی می شود.

مرکز مشاوره الزهرا علیهالسلام در شهرک مهدیه خیابان قائم کوچه یک جنب مسجد حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام واقع است.

این مرکز صبح ها از ساعت 9 تا 12 و عصر ها از ساعت 14 تا 17 آماده ارائه خدمات مشاوره ای به بانوان است.

علاقه مندان می توانند جهت کسب آگاهی بیشتر با شماره 32962156 تماس بگیرند.