دفاع از پایان‌نامه «نقش حاکمان سیاسی مذهبی عربستان در تضعیف اهداف سیاسی اجتماعی حج ابراهیمی»

اطلاعیه دفاع با موضوع نقش حاکمان سیاسی مذهبی عربستان در تضعیف اهداف سیاسی اجتماعی حج ابراهیمی چهار شنبه21آبان ساعت 12

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «نقش حاکمان سیاسی مذهبی عربستان در تضعیف اهداف سیاسی اجتماعی حج ابراهیمی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تبلیغ و حج با موضوع «نقش حاکمان سیاسی مذهبی عربستان در تضعیف اهداف سیاسی اجتماعی حج ابراهیمی» با ارائه خانم فرزانه مومنی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی سازندگی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا میرمعینی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 21 آبان ساعت 12:20 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.