مراسم جشن میلاد دو نور و گرامیداشت 13 آبان در جامعه‌الزهرا(س) / گزارش تصویری

جشن میلاد پیامبر اکرم و 13 آبان 14

مراسم جشن میلاد حضرت رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و امام جعفر صادق علیه‌السلام همراه با گرامیداشت 13 آبان در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم جشن میلاد حضرت رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و امام جعفر صادق علیه‌السلام روز دوشنبه 12 آبان با حضور کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

این مراسم در آستانه روز 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام برگزار شد.

پس از سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین قدیمی نژاد و مدیحه سرایی مداح اهل بیت علیهم السلام، کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام کردند و شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر دادند.