اطلاعیه اداره سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(س)؛

اعلام شیوه پاسخگویی به مراجعه‌کنندگان پذیرش جامعه‌الزهرا(س)

اداره سنجش و پذیرش جامعه

اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام، شیوه پاسخگویی به مراجعه کنندگان را در ایام شیوع بیماری کرونا اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای شیوه پاسخگویی به مراجعه کنندگان را با توجه به محدودیت‌های بهداشتی کشور و وضعیت قرمز شهر قم اعلام کرد.

در این اطلاعیه شیوه پاسخگویی به مراجعه‌کنندگان ایرانی و غیرایرانی به صورت جداگانه بیان شده است.

متن اطلاعیه بدین شرح است:

ضمن خوشامدگویی به همه داوطلبان گرامی و خانواده‌های محترم ایشان و استقبال از نظرات آنان با توجه به محدودیت‌های بهداشتی کشور، شیوه پاسخگویی به مراجعه‌کنندگان به صورت ذیل خواهد بود:

طلاب ایرانی

الف: پاسخگویی به سؤالات از طریق بخش «ارسال و پیگیری درخواست ها» در سامانه پذیرش و به صورت غیرحضوری  انجام می‌شود.

ب: در صورتی که به درخواست شما تا 72 ساعت پاسخی داده نشد، می‌توانید برای پیگیری از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با شماره‌های ذیل تماس بگیرید:

32112222 و 32112444 (با پیش شماره  025)

ج: مراجعات حضوری صرفاً برای موارد خاص و ضروری:

از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

سامانه پذیرش:  http://paziresh.jz.ac.ir

طلاب غیرایرانی

الف: پاسخگویی به سؤالات از بخش «سامانه پشتیبانی» در سامانه پذیرش به صورت غیرحضوری  انجام می‌شود.

ب: در صورتی که به درخواست ارسالی شما تا 72 ساعت پاسخی داده نشد می‌توانید برای پیگیری درخواست خود از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر روزهای  شنبه تا چهارشنبه (به جز روزهای تعطیل) با شماره‌ ذیل تماس بگیرید:

تلفن : 32112474  (با پیش شماره  025)

ج: مراجعات حضوری صرفاً برای موارد خاص و ضروری:

سامانه پذیرش:  http://www.j-alzahra.org