«پاییزِ مجازی چهل رنگ، با آموزش‌های مهارتی فرهنگی»

فراخوان ثبت‌نام در هفدهمین دوره آموزش‌های مهارتی فرهنگی

اداره آموزش های مهارتی فرهنگی

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام از آغاز ثبت نام هفدهمین دوره آموزشی مهارتی فرهنگی در قالب 40 رشته متنوع ویژه طلاب، خانواده طلاب و کارکنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن برزو در گفتگو با واحد خبر، از آغاز ثبت‌نام دوره‌های پاییزه 99 اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی خبر داد و اظهار داشت: ثبت‌نام دوره‌های پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی از اول مهر آغاز شده است.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: به دلیل شیوع مجدّد ویروس كرونا و لزوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، هفدهمین دوره آموزشی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو ادامه داد: این دوره در قالب 40 رشته متنوع، ویژه گروه سنی جوان و نوجوان با تخفیف ویژه طلاب، خانواده طلاب و کارکنان برنامه‌ریزی شده است.

وی با تصریح بر اینکه طرح رویش تابستان ویژه گروه نوجوان، با درصد رضایتمندی بالایی از فراگیران، به شیوه مجازی برگزار شد، یادآور شد: از ویژگی‌های ممتاز برنامه‌های مهارتی فرهنگی، تدریس تمامی دوره‌ها توسط استادان مجرب و متخصص بانو است.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: به دلیل اولویت‌دار بودن بحث سلامتی، ثبت‌نام به‌صورت مجازی خواهد بود و از متقاضیان ارجمند، درخواست داریم از هر گونه مراجعه حضوری خودداری کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو بیان داشت: ثبت‌نام طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام (جاری و فارغ التحصیل) از طریق سامانه‌دانش‌پژوهان و سایر افراد از طریق واریز وجه دوره به شماره کارت بانک ملی6037991199512009 به نام جامعه‌الزهرا علیهاسلام و ارسال تصویر فیش واریزی به آیدی amozeshhaymaharati@ در پیام‌رسان ایتا امکان پذیر است.

وی با اشاره به اینکه مهلت ثبت نام در این دوره ها تا 16 مهر است، عنوان کرد: به دلیل کارگاهی بودن دوره‌ها و محدودیت شرکت کنندگان، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت‌نام خود را نهایی کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعت اداری با شماره‌های 3- 32112332 تماس بگیرند و یا با ارسال پیام در پیام‌رسان ایتا، پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.